catering

U heeft alle reden om een feest te geven of een diner te organiseren, maar geen tijd om uitgebreid lekkere  exclusieve hapjes of gerechten te bereiden voor uw gasten.

Hapjezz! Catering neem u al het werk uit handen en levert culinair maatwerk. Bij u thuis, op locatie of in onze Kookstudio. Naar uw wensen en volgens uw verwachtingen stellen wij het menu met u samen, doen wij alle inkopen, de voorbereiding, organisatie en presentatie. Eigentijdse hapjes, ontbijt, lunches, alle soorten  buffetten; klassiek, Italiaans, Spaans, High tea, Mexicaans, stamppotten, alles wat u wenst behoort tot de mogelijkheden.

Altijd kraakvers en smakelijk verzorgd met seizoensgebonden en dagverse veelal biologische ingrediënten waarbij smaak, kwaliteit en uitstraling hoog in het vaandel staan.   

foto willink aangepast uitsnede 146x133pixels

Kunst proeven met Hapjezz!

In samenwerking met Kunsthistorica Drs. Frederike Upmeijer (bekend van NRC kunstreizen en de Vrije Academie) organiseren wij lezingen over Nederlandse Modern realistische kunst en/of architectuur voor groepen (minimaal 8 personen) in de Hapjezz! Kookstudio in Gorssel. Een lezing in combinatie met een lunch, High Tea, een diner of een kookworkshop voor een inspirerende dag uit!
Lees meer...

workshop.png

Kookworkshop

Kom gezellig koken en laat je inspireren door leuke gerechten die je samen met vrienden, familie of collega's bij ons bereidt. Wij verzorgen graag voor uw gezelschap culinaire kookworkshops in onze professionele en sfeervolle Kookstudio. Onder begeleiding van het Hapjezz! team samen koken met krakend verse en seizoensproducten.
Lees meer...

siteblocktest

een feestelijk buffet?

Heeft u iets te vieren? Iedere gelegenheid is een goede gelegenheid! Hapjezz! staat klaar om lekkere hapjes of buffetgerechten voor u te bereiden, zodat u kunt genieten van uw feest met uw gasten. Uw wensen staan voorop; voor 10 gasten of voor meer dan 200 gasten. Alles is mogelijk.
Lees meer...

site block naar toscane

Koken in Toscane

Sinds 2009 hebben wij met veel plezier ieder voor-en najaar kookreizen georganiseerd naar Toscane . De komende jaren is het door persoonlijke omstandigheden voor Hapjezz helaas niet mogelijk om een kookreis te organiseren. Wél verwijzen wij u graag naar Agriturismo Podere Fraggina in Volterra Toscane. Inger, de eigenaresse aldaar, kan in overleg met u een kookprogramma samenstellen: website: http://www.fraggina.it
Lees meer...