catering

U heeft alle reden om een feest te geven of een diner te organiseren, maar geen tijd om uitgebreid lekkere exclusieve hapjes of gerechten te bereiden voor uw gasten.

Hapjezz! Catering neem u al het werk uit handen en levert culinair maatwerk. Bij u thuis, op locatie of in onze Kookstudio. Naar uw wensen en volgens uw verwachtingen stellen wij het menu met u samen, doen wij alle inkopen, de voorbereiding, organisatie en presentatie. Eigentijdse hapjes, ontbijt, lunches, alle soorten  buffetten; klassiek, Italiaans, Spaans, High tea, Mexicaans,  alles wat u wenst behoort tot de mogelijkheden.

Altijd kraakvers en smakelijk verzorgd met seizoensgebonden en dagverse veelal biologische ingrediënten waarbij smaak, kwaliteit en uitstraling hoog in het vaandel staan.   

kookworkshop

Kookworkshop

UPDATE CORONAVIRUS Hapjezz Kookstudio is vanaf 1 juni weer open voor kookworkshops, private dinners en catering. Wij houden ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM. Ondanks de afstanden maken we er een gezellige en inspirerende kookworkshop van.
Lees meer...

private dinner

Private dinner

Uniek! Uw eigen privé restaurant! Reserveer voor uw gezelschap een privé diner in de veilige beslotenheid van onze sfeervolle Kookstudio in Gorssel.
Lees meer...

catering

Catering

Heeft u iets te vieren? Iedere gelegenheid is een goede gelegenheid! Hapjezz! staat klaar om lekkere hapjes of buffetgerechten voor u te bereiden, zodat u kunt genieten van uw feest met uw gasten. Uw wensen staan voorop; voor 10 gasten of voor meer dan 100 gasten. Alles is mogelijk.
Lees meer...

foto willink aangepast uitsnede 146x133pixels

Kunst proeven

In samenwerking met Kunsthistorica Drs. Frederike Upmeijer (NRC kunstreizen en de Vrije Academie) organiseren wij lezingen over Nederlandse Modern realistische kunst en/of architectuur voor groepen. Dit in combinatie met een lunch, High Tea, een diner of een kookworkshop voor een culturele en culinaire dag uit!
Lees meer...