evenementen

Jaarlijks terugkerend Evenement op de Hapjezz! agenda: 

 10 & 11 September 2016 : IJsseljazz in Gorssel

Hapjezz!  ontvangt gasten van de Rabobank (Hoofdsponsor van IJsseljazz) in de kookstudio voor brunch  

 

ieder voor- en najaar Kookreizen naar Toscane  

 

Evenementen waar Hapjezz! aan meegewerkt heeft:

Jaarlijks "IJsseljazz" Gorssel

Jaarlijks "Gorssel Buitenkunstig" 

2011   "Drive&Taste" bij Stormink Keukens

2012   "Ladies event" bij Stormink Keukens

2012   "Sparkling Red" Rode Kruis Gala 

2012  " Stijl Beauty Event" Stijl hair en beauty Bathmen 

2014    Interview met Joyce op Gorssel.nl

2015   Neff Proeflokaal bij Stormink Keukens 

 

 

foto willink aangepast uitsnede 146x133pixels

Kunst proeven met Hapjezz!

In samenwerking met Kunsthistorica Drs. Frederike Upmeijer (bekend van NRC kunstreizen en de Vrije Academie) organiseren wij lezingen over Nederlandse Modern realistische kunst en/of architectuur voor groepen (minimaal 8 personen) in de Hapjezz! Kookstudio in Gorssel. Een lezing in combinatie met een lunch, High Tea, een diner of een kookworkshop voor een inspirerende dag uit!
Lees meer...

workshop.png

Kookworkshop

Kom gezellig koken en laat je inspireren door leuke gerechten die je samen met vrienden, familie of collega's bij ons bereidt. Wij verzorgen graag voor uw gezelschap culinaire kookworkshops in onze professionele en sfeervolle Kookstudio. Onder begeleiding van het Hapjezz! team samen koken met krakend verse en seizoensproducten.
Lees meer...

siteblocktest

een feestelijk buffet?

Heeft u iets te vieren? Iedere gelegenheid is een goede gelegenheid! Hapjezz! staat klaar om lekkere hapjes of buffetgerechten voor u te bereiden, zodat u kunt genieten van uw feest met uw gasten. Uw wensen staan voorop; voor 10 gasten of voor meer dan 200 gasten. Alles is mogelijk.
Lees meer...

site block naar toscane

Koken in Toscane

Sinds 2009 hebben wij met veel plezier ieder voor-en najaar kookreizen georganiseerd naar Toscane . De komende jaren is het door persoonlijke omstandigheden voor Hapjezz helaas niet mogelijk om een kookreis te organiseren. Wél verwijzen wij u graag naar Agriturismo Podere Fraggina in Volterra Toscane. Inger, de eigenaresse aldaar, kan in overleg met u een kookprogramma samenstellen: website: http://www.fraggina.it
Lees meer...