kookstudio

De inspirerende, professionele, ruime en gezellige Hapjezz Kookstudio is gevestigd in Keukenstudio Stormink aan Hoofdstraat 25 in het hart van Gorssel en ingericht met de modernste apparatuur.

In onze Kookstudio kunt u terecht met groepen vanaf 8 tot 100 personen.

De Hapjezz Kookstudio is met zijn sfeervolle en gezellige uitstraling een uitstekende locatie om u te ontvangen voor culinaire kookworkshops, een feestelijke gelegenheid, een (vergader)lunch, Private Dining, een product presentatie of een zakelijke bijeenkomst, al dan niet met aansluitend een borrel, lunch of diner verzorgt door Hapjezz! 

Bent u op zoek naar een mooie inspirerende locatie om een dagdeel culinair en leerzaam in te vullen, informeer dan bij Hapjezz! naar de mogelijkheden en kom gerust een keer langs om de kookstudio te bekijken.

 

foto willink aangepast uitsnede 146x133pixels

Kunst proeven met Hapjezz!

In samenwerking met Kunsthistorica Drs. Frederike Upmeijer (bekend van NRC kunstreizen en de Vrije Academie) organiseren wij lezingen over Nederlandse Modern realistische kunst en/of architectuur voor groepen (minimaal 8 personen) in de Hapjezz! Kookstudio in Gorssel. Een lezing in combinatie met een lunch, High Tea, een diner of een kookworkshop voor een inspirerende dag uit!
Lees meer...

workshop.png

Kookworkshop

Kom gezellig koken en laat je inspireren door leuke gerechten die je samen met vrienden, familie of collega's bij ons bereidt. Wij verzorgen graag voor uw gezelschap culinaire kookworkshops in onze professionele en sfeervolle Kookstudio. Onder begeleiding van het Hapjezz! team samen koken met krakend verse en seizoensproducten.
Lees meer...

siteblocktest

een feestelijk buffet?

Heeft u iets te vieren? Iedere gelegenheid is een goede gelegenheid! Hapjezz! staat klaar om lekkere hapjes of buffetgerechten voor u te bereiden, zodat u kunt genieten van uw feest met uw gasten. Uw wensen staan voorop; voor 10 gasten of voor meer dan 200 gasten. Alles is mogelijk.
Lees meer...

site block naar toscane

Koken en nazomeren in Toscane Herfst 2018

28 oktober tot en met 1 november 2018 Na de hete en lange zomer kleurt de aarde rood en branden de vuren weer op de akkers. De tijd van paddenstoelen, truffel, olijven, de nieuwe olijfolie, tamme kastanjes, pompoen en wild. Iedere dag bereiden we met deze heerlijke verse producten de lekkerste Toscaanse herfstgerechten. Overdag maken we mooie wandelingen, bezoeken een markt, olijvenpers of een stad en ruimen we vrije tijd in. 5 dagen geheel verzorgd: € 745,00 Vliegreis voor eigen rekening
Lees meer...