catering

U heeft alle reden om een feest te geven of een diner te organiseren, maar geen tijd om uitgebreid lekkere exclusieve hapjes of gerechten te bereiden voor uw gasten.

Hapjezz! Catering neem u al het werk uit handen en levert culinair maatwerk. Bij u thuis of op locatie. Naar uw wensen en volgens uw verwachtingen stellen wij het menu met u samen, doen wij alle inkopen, de voorbereiding, organisatie en presentatie. Eigentijdse hapjes , borrelplanken en private diners behoren tot de mogelijkheden.

Altijd kraakvers en smakelijk verzorgd met seizoensgebonden en dagverse veelal biologische ingrediënten waarbij smaak, kwaliteit en uitstraling hoog in het vaandel staan.   

kookworkshop

Hapjezz Catering

Wij staan voor u klaar voor catering van partijen, Private diners en borrels. Wij verzorgen diners op locatie of verzorgen de catering van hapjes of een buffet tijdens uw feest.
Lees meer...

E41B1F27 76B8 4530 BEA8 E7BD3B6AF383

Olijfolie

Wij verkopen in de kookstudio de heerlijkste Italiaanse olijfolie van Monte Buono, een biologische olijfgaard in het zuiden van Italië waar de olijven met de hand geoogst worden, ontdaan van takjes en bladeren en daarna direct koud geperst wordt. De pittige olijfgroene olijfolie van Monte Buono hebben wij in 2 maten: - 0,5 liter € 12,50 per fles - 0,75 liter € 17,50 per fles. De olio nuovo persing 2023 verwachten wij heel binnenkort weer!

catering

Catering

Heeft u iets te vieren? Iedere gelegenheid is een goede gelegenheid! Hapjezz! staat klaar om lekkere hapjes of buffetgerechten voor u te bereiden, zodat u kunt genieten van uw feest met uw gasten. Uw wensen staan voorop; vanaf 10 gasten of borrelhapjes voor meer dan 100 gasten. Alles is mogelijk.
Lees meer...

foto willink aangepast uitsnede 146x133pixels

Kunst proeven

In samenwerking met Kunsthistorica Drs. Frederike Upmeijer (NRC kunstreizen en de Vrije Academie) organiseren wij lezingen over Nederlandse Modern realistische kunst en/of architectuur voor groepen. Dit in combinatie met een lunch, High Tea, een diner of een kookworkshop voor een culturele en culinaire dag uit!
Lees meer...