hoe werken wij?

Altijd alles kraakvers en smakelijk verzorgd met seizoensgebonden en dagverse veelal biologische ingrediënten waarbij smaak, kwaliteit en uitstraling hoog in het vaandel staan.  

 Hapjezz! levert uitsluitend maatwerk.  

Op basis van uw specifieke wensen, maken wij samen met u, geheel vrijblijvend, een passend en smaakvol menu en een offerte.  

kookworkshop

Hapjezz Catering

Wij staan voor u klaar voor catering van partijen, Private diners en borrels. Wij verzorgen diners op locatie of verzorgen de catering van hapjes tijdens uw feest.
Lees meer...

E41B1F27 76B8 4530 BEA8 E7BD3B6AF383

Olijfolie

Wij verkopen in de kookstudio de heerlijkste Italiaanse olijfolie van Monte Buono, een biologische olijfgaard in het zuiden van Italië waar de olijven met de hand geoogst worden, ontdaan van takjes en bladeren en daarna direct koud geperst wordt. De pittige olijfgroene olijfolie van Monte Buono , persing 2023 hebben wij in 2 maten: - 0,5 liter € 12,50 per fles - 0,75 liter € 17,50 per fles.

catering

Catering

Heeft u iets te vieren? Iedere gelegenheid is een goede gelegenheid! Hapjezz! staat klaar om lekkere luxe borrelhapjes of uitgebreide borrelplanken voor u te verzorgen, zodat u kunt genieten van uw feest met uw gasten. Uw wensen staan voorop; vanaf 10 gasten tot meer dan 100 gasten.
Lees meer...