iets te vieren?

Heeft u iets te vieren? Iedere gelegenheid is een goede gelegenheid!

Hapjezz! staat voor u klaar om uw culinaire zorg uit handen te nemen.

Uw wensen staan voorop; over de top luxe of puur en eenvoudig. Voor 10 gasten of voor meer dan 100 gasten. Alles is mogelijk. Wij hebben de ervaring om u al het werk uit handen te nemen en voor iedere gelegenheid lekkere hapjes of gerechten te bereiden.

Desgewenst verzorgen wij ook assistentie, serviesgoed, glaswerk en bestek.

 

Laat alle zorg aan Hapjezz! over zodat u kunt genieten van uw feest samen met uw gasten 

 

kookworkshop

Hapjezz Kookstudio en catering

De kookstudio is weer open voor kookworkshops, Private diners en borrels. gelukkig ook weer voor grote groepen. Ook verzorgen wij weer diners op locatie of verzorgen wij de catering van hapjes voor uw feest. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of het plannen van een kookworkshop
Lees meer...

private dinner

Private dinner

Uniek! Uw eigen privé restaurant! Reserveer voor uw gezelschap een privé diner in de beslotenheid van onze sfeervolle Kookstudio in Gorssel of wij komen bij u thuis een mooi diner verzorgen.
Lees meer...

catering

Catering

Heeft u iets te vieren? Iedere gelegenheid is een goede gelegenheid! Hapjezz! staat klaar om lekkere hapjes of buffetgerechten voor u te bereiden, zodat u kunt genieten van uw feest met uw gasten. Uw wensen staan voorop; vanaf 10 gasten of borrelhapjes voor meer dan 100 gasten. Alles is mogelijk.
Lees meer...

foto willink aangepast uitsnede 146x133pixels

Kunst proeven

In samenwerking met Kunsthistorica Drs. Frederike Upmeijer (NRC kunstreizen en de Vrije Academie) organiseren wij lezingen over Nederlandse Modern realistische kunst en/of architectuur voor groepen. Dit in combinatie met een lunch, High Tea, een diner of een kookworkshop voor een culturele en culinaire dag uit!
Lees meer...