kookreizen

Culinair sfeerproeven tijdens een Kookreis in Toscane in Italië? 

Geheel verzorgd, 6 dagen, samen koken, gezellig tafelen, afgewisseld met culinaire en culturele uitstapjes in het hart van Toscane.

Alles in het teken van Italiaanse gezelligheid en genieten van hetgeen de Toscaanse keuken te bieden heeft. 

Ieder voor- en najaar reist Hapjezz! naar Volterra in het hart van Toscane waar we logeren op het mooie 16e eeuwse Agriturismo Podere Fraggina

Door persoonlijke omstandigheden kunnen wij momenteel helaas geen kookreizen organiseren en aanbieden.

 

kookworkshop

Hapjezz Kookstudio en catering

De kookstudio is weer open voor kookworkshops, Private diners en borrels. gelukkig ook weer voor grote groepen. Ook verzorgen wij weer diners op locatie of verzorgen wij de catering van hapjes voor uw feest. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of het plannen van een kookworkshop
Lees meer...

private dinner

Private dinner

Uniek! Uw eigen privé restaurant! Reserveer voor uw gezelschap een privé diner in de beslotenheid van onze sfeervolle Kookstudio in Gorssel of wij komen bij u thuis een mooi diner verzorgen.
Lees meer...

catering

Catering

Heeft u iets te vieren? Iedere gelegenheid is een goede gelegenheid! Hapjezz! staat klaar om lekkere hapjes of buffetgerechten voor u te bereiden, zodat u kunt genieten van uw feest met uw gasten. Uw wensen staan voorop; vanaf 10 gasten of borrelhapjes voor meer dan 100 gasten. Alles is mogelijk.
Lees meer...

foto willink aangepast uitsnede 146x133pixels

Kunst proeven

In samenwerking met Kunsthistorica Drs. Frederike Upmeijer (NRC kunstreizen en de Vrije Academie) organiseren wij lezingen over Nederlandse Modern realistische kunst en/of architectuur voor groepen. Dit in combinatie met een lunch, High Tea, een diner of een kookworkshop voor een culturele en culinaire dag uit!
Lees meer...