kookstudio

VANAF 28 JANUARI 2024 GEEN KOOKWORKSHOPS MEER MOGELIJK! 

De inspirerende, professionele, ruime en gezellige Hapjezz Kookstudio is gevestigd in het hart van Gorssel en ingericht met de modernste apparatuur.

De Hapjezz Kookstudio is met zijn sfeervolle en gezellige uitstraling een uitstekende locatie om u te ontvangen voor culinaire kookworkshops, een feestelijke gelegenheid, een (vergader)lunch, Private Dining, een product presentatie of een zakelijke bijeenkomst, al dan niet met aansluitend een borrel, lunch of diner verzorgt door Hapjezz! 

Bent u op zoek naar een mooie inspirerende locatie om een dagdeel culinair en leerzaam in te vullen, informeer dan bij Hapjezz! naar de mogelijkheden en kom gerust een keer langs om de kookstudio te bekijken en bijvoorbeeld te overleggen met ons over een kookworkshop.

 

kookworkshop

Hapjezz Catering

Wij staan voor u klaar voor catering van partijen, Private diners en borrels. Wij verzorgen diners op locatie of verzorgen de catering van hapjes of een buffet tijdens uw feest.
Lees meer...

E41B1F27 76B8 4530 BEA8 E7BD3B6AF383

Olijfolie

Wij verkopen in de kookstudio de heerlijkste Italiaanse olijfolie van Monte Buono, een biologische olijfgaard in het zuiden van Italië waar de olijven met de hand geoogst worden, ontdaan van takjes en bladeren en daarna direct koud geperst wordt. De pittige olijfgroene olijfolie van Monte Buono hebben wij in 2 maten: - 0,5 liter € 12,50 per fles - 0,75 liter € 17,50 per fles. De olio nuovo persing 2023 verwachten wij heel binnenkort weer!

catering

Catering

Heeft u iets te vieren? Iedere gelegenheid is een goede gelegenheid! Hapjezz! staat klaar om lekkere hapjes of buffetgerechten voor u te bereiden, zodat u kunt genieten van uw feest met uw gasten. Uw wensen staan voorop; vanaf 10 gasten of borrelhapjes voor meer dan 100 gasten. Alles is mogelijk.
Lees meer...

foto willink aangepast uitsnede 146x133pixels

Kunst proeven

In samenwerking met Kunsthistorica Drs. Frederike Upmeijer (NRC kunstreizen en de Vrije Academie) organiseren wij lezingen over Nederlandse Modern realistische kunst en/of architectuur voor groepen. Dit in combinatie met een lunch, High Tea, een diner of een kookworkshop voor een culturele en culinaire dag uit!
Lees meer...